Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Clubcard › Utólagos regisztráció
Clubcard szám megadása:
Kérjük, adja meg a pénztárnál kapott Clubcardon szereplő 18 jegyű kártyaszámot:
Kártya száma: 63400954 
Személyes adatok
Személyes adataira azért van szükségünk, hogy el tudjuk küldeni Önnek a vásárlási utalványokat és kuponokat. Ha a későbbiekben felhívja Információs vonalunkat, ügyintézőnk rákérdezhet a lenti adatokra az Ön hiteles azonosításáért.
* Kötelező kitölteni!
Neme:     
Vezetéknév:
Keresztnév:
Ország:
Irányítószám: Helység:
Utca:
Házszám, emelet, ajtó:
Áruház:
Születési dátum:
Telefonszám: +36
E-mail cím:
Hozzájárulás marketing kommunikáció küldéséhez (opcionális)
Szeretne értesítést kapni a Tesco ajánlatairól, kedvezményeiről, valamint egyéb ajánlatokról?
Igen, szeretnék információt kapni a Tescótól e-mailben vagy sms-ben a Tesco által vagy a Tesco és partnerei által együttesen kínált termék és szolgáltatás ajánlatokról, ideértve a kuponos, utalványos és egyedi promóciókat vagy egyéb ajánlatokat. Hozzájárulok továbbá, hogy a Tesco az említett elektronikus eszközökön keresztül piackutatás céljából megkeressen.
Általános szerződési feltételek és adatvédelmi szabályzat
Az Ön által megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez az Ön által a regisztráció során megadott adatok szükségesek. Tájékoztatjuk az általunk nyújtott szolgáltatás feltételeiről és arról, hogy hogyan gondoskodunk az Ön adatainak védelméről. Kérjük, mielőtt továbblép, nyilatkozzon az Általános szerződési feltételek és az adatvédelmi és cookie szabályzat megismeréséről és azok elfogadásáról.
Elolvastam és magamra nézve kötelezőnek ismerem el az ÁSZF-et. Megismertem az adatvédelmi és cookie szabályzatot, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és az adatkezeléshez kapcsolódó jogaim gyakorlásáról.*
Megerősít