Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Clubcard › Hírek

 

A Clubcard mobilalkalmazás támogatása Windows platformon megszűnt

Sajnálattal értesítjük, hogy a Tesco Clubcard mobilalkalmazásunk támogatása megszűnt Windows platformon. Ez azt jelenti, hogy habár ez az alkalmazás továbbra is letölthető a Windows Áruházból, az applikációval kapcsolatban problémák merülhetnek fel, mivel az alkalmazás e verziójához nem jelennek meg frissítések a jövőben. Ez az Android és iOS platformok támogatására nem lesz hatással.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a helyzet kellemetlenül érintheti Önt, ezért készültünk néhány alternatív megoldással:

  1. Ha Android vagy iOS operációs rendszerű mobiltelefonja van, ezen eszközökön letöltheti és használhatja Tesco Clubcard alkalmazásunkat.
     
  2. Kérjük, használja a Clubcard Fiókom online felületünket, ahol könnyedén nyomon követheti Clubcard pontjait, kuponjait, utalványait és személyes adatait.
     
  3. Információs vonalunkkal a 06/80-222-333-as telefonszámon léphet kapcsolatba, ha információra van szüksége a Clubcard programmal, pontjaival, utalványaival vagy marketing kommunikációs hozzájárulásaival kapcsolatban.
     

Öt további kupon vár Önre

Az „Öt további kupon vár Önre kampány” általános szerződési feltételei itt olvashatók.

Clubcard pontok törlése

2017. 11. 24-én törlésre kerültek azok a Clubcard pontok, amelyeket a vásárlók 2017. 09. 01. és 09. 30. között gyűjtöttek a Tesco Pénzügyi Partner vagy a Tesco Utazás szolgáltatásainak igénybevételével. Ezzel egy időben a visszavont pontoknak megfelelő értékű utalvány(ok)at postáztunk az érintett vásárlóknak, ugyanis technikai problémák miatt a fenti időszakban gyűjtött pontok nem jelentek meg a karácsonyi pontösszesítőben.

További tájékoztatásért, kérjük, hívja a Clubcard információs vonalat a 06-80-222-333-as telefonszámon.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

Tesco vásárlókártya

Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
Részletek >