Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Clubcard › Hírek

Clubcard információs vonal a március 15-ei hosszúhétvégén

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a március 15-ei hosszúhétvége miatt március 16-án információs vonalunk nem fogad hívásokat, így március 10-én szombaton 8:00-18:00 között tudják elérni vonalunkat.

Megértésüket köszönjük.

Húsvéti Clubcard pontösszesítő

Utalványaira váltható pontjait leemeltük számlájáról, a húsvéti Clubcard pontösszesítőt 2018. március 5. és 18. között postázzuk.

Clubcard pontok törlése

2017. 11. 24-én törlésre kerültek azok a Clubcard pontok, amelyeket a vásárlók 2017. 09. 01. és 09. 30. között gyűjtöttek a Tesco Pénzügyi Partner vagy a Tesco Utazás szolgáltatásainak igénybevételével. Ezzel egy időben a visszavont pontoknak megfelelő értékű utalvány(ok)at postáztunk az érintett vásárlóknak, ugyanis technikai problémák miatt a fenti időszakban gyűjtött pontok nem jelentek meg a karácsonyi pontösszesítőben.

További tájékoztatásért, kérjük, hívja a Clubcard információs vonalat a 06-80-222-333-as telefonszámon.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

Tesco vásárlókártya

Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
Részletek >