Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Clubcard › Hírek

Én Kicsi Tescóm

2019. január másodikán módosításra került az "Én Kicsi Tescóm mobillaplikáció segítségével gyűjtött extra CLUBCARD pontok" promóció szabályzata. A módosítás az alábbi pontokat érintette:

 • 3.1.  Az „Én Kicsi Tescóm mobilapplikáció segítségével gyűjtött extra CLUBCARD pontok” promóció 2018. 02. 19-től visszavonásig fut.
 • 3.3. A jelen szabályzatban meghatározott módon odaítélt CLUBCARD pontok kifizetésének feltétele, hogy a Játékos helyesen adja meg CLUBCARD számlájának a számát és igénybe vegye az Én Kicsi Tescóm mobilapplikáció „kifizetés” funkcióját. Egy CLUBCARD számmal egy héten legfeljebb 50 (ötven) CLUBCARD pont jóváírása lehetséges, függetlenül a Játékos által használt eszközök számától (pl. ha a Játékos 2 eszközön ugyanazzal a CLUBCARD számmal összegyűjt 50-50 pontot (összesen 100 pontot), egy héten legfeljebb 50 pont kerül jóváírásra a CLUBCARD számláján).

A teljes, frissített szabályzat a itt tekinthető meg.

A Clubcard mobilalkalmazás támogatása Windows platformon megszűnt

Sajnálattal értesítjük, hogy a Tesco Clubcard mobilalkalmazásunk támogatása megszűnt Windows platformon. Ez azt jelenti, hogy habár ez az alkalmazás továbbra is letölthető a Windows Áruházból, az applikációval kapcsolatban problémák merülhetnek fel, mivel az alkalmazás e verziójához nem jelennek meg frissítések a jövőben. Ez az Android és iOS platformok támogatására nem lesz hatással.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a helyzet kellemetlenül érintheti Önt, ezért készültünk néhány alternatív megoldással:

 1. Ha Android vagy iOS operációs rendszerű mobiltelefonja van, ezen eszközökön letöltheti és használhatja Tesco Clubcard alkalmazásunkat.
   
 2. Kérjük, használja a Clubcard Fiókom online felületünket, ahol könnyedén nyomon követheti Clubcard pontjait, kuponjait, utalványait és személyes adatait.
   
 3. Információs vonalunkkal a 06/80-222-333-as telefonszámon léphet kapcsolatba, ha információra van szüksége a Clubcard programmal, pontjaival, utalványaival vagy marketing kommunikációs hozzájárulásaival kapcsolatban.
   

További kuponok várnak Önre

A „További kuponok várnak Önre" kampány 2018.09.06-án módosult Általános Szerződési Feltételei itt olvashatók.

Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

Tesco vásárlókártya

Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
Részletek >